Op weg naar jouw perfecte stalen deur.

Op weg naar jouw perfecte stalen deur

A  ls je eenmaal hebt besloten dat je een stalen deur wil hebben, kan je dit natuurlijk niet zomaar uit je hoofd zetten ;-). Maar wat is nou echt belangrijk bij de aanschaf van een stalen deur? En wat vind jij zelf vooral belangrijk? In deze blog helpen we je op weg naar jouw perfecte stalen deur.

 

The right fit

Om te beginnen is het belangrijk om te bepalen welk soort deur past bij jouw eigentijdse interieur en wensen. Zo kan je kiezen tussen een taatsdeur, schuifdeur of scharnierdeur. Taatsdeuren kunnen vanaf twee kanten open, waardoor je gemakkelijk vanaf beide kanten in en uit kan lopen. Heb jij niet zoveel ruimte voor een openslaande deur? Dan kan je kiezen voor een stalen schuifdeur. Deze valt namelijk niet in de ruimte, maar juist voor of in een wand. Tot slot kan je natuurlijk ook kiezen voor een stalen scharnierdeur. Deze gaat open zoals je gewend bent en heeft een bekend draaimechanisme van 90º. Wil je meer weten over de verschillende stalen deuren? Lees dan even deze blog over de soorten stalen deuren.

Functionaliteit en look

Daarnaast staan we even stil bij de functionaliteit en uitstraling van de deur. Zo kan je wens bijvoorbeeld zijn om meer of extra lichtinval te creëren in huis. Een stalen deur met glas biedt dan de uitkomst. Ook kan je er juist voor kiezen om een ruimte geheel af te sluiten. Denk bijvoorbeeld aan een inloopkast of wasruimte. In deze situatie maken we dan een volledige stalen deur zonder glas. Wel net zo stijlvol natuurlijk ;-). 

Je eigen stijl met staal

Een voordeel aan stalen deuren is het feit dat je ze volledig kan personaliseren. Denk bijvoorbeeld aan de verschillende soorten vlakverdelingen, glassoorten en kleuren. Bij ‘t Stalen Huys krijg je de mogelijkheid om je stalen deur van top tot teen te stijlen, in alle soorten RAL kleuren of vloeibare metalen, glas, vlakverdelingen en deurbeslag. Bekijk hier alle mogelijkheden of bestel kleurstalen van onze vloeibare metalen. 

Sit back and relax

Als laatste geven we je mee om vooral te relaxen en ons al het zware werk te laten doen! Wij helpen je graag tijdens, voor en na het gehele proces. Zo denken we met je mee over de mogelijkheden betreft het ontwerp, komen we de deur voor je inmeten, maken we vervolgens alles geheel op maat en komen we jouw beauty tot slot netjes monteren. Alles om ervoor te zorgen dat jij optimaal wordt ontzorgt en heerlijk kan genieten van een perfecte stalen deur.

Wij hopen dat deze tips je op weg hebben geholpen naar jouw perfecte stalen deur. Kom je er toch niet helemaal uit of heb je keuzestress? Neem dan gerust even contact met ons op.