Mogelijkheden

Ben je er al uit of je een stalen scharnierdeur, taatsdeur of schuifdeur wilt? Mooi! Dan is het nu tijd om deze helemaal naar jouw smaak en wensen te ontwerpen. Bij ’t Stalen Huys zijn de mogelijkheden eindeloos, dus er valt nogal wat te kiezen ;-). Waar we ons echt in onderscheiden is onze exclusieve afwerkingen met écht metaal zoals brons, koper of messing. Daarnaast kan je kiezen uit verschillende soorten profielen, glassoorten en handgrepen, om ervoor te zorgen dat jouw droomdeur perfect aansluit bij je interieur. We hebben alle mogelijkheden hieronder voor je op een rijtje gezet.

 

 

Uniek: finish van écht metaal

‘t Stalen Huys beschikt over de unieke expertise van metaal spuiten met vloeibare metalen. Wat hier zo speciaal aan is? Dat vertellen wij je maar al te graag! Ten eerste zijn wij een van de weinige staalbewerkingsbedrijven in Nederland die beschikken over dit specialisme, en daar zijn we trots op! Daarnaast is de spuitbare metaalcoating van VeroMetal gemaakt van vloeibaar metaal wat zorgt voor een bijzonder karakteristiek eindresultaat. Indien gewenst kan het metaal ook nog behandeld worden tegen vlekken en veroudering, maar het kan ook zijn dat je juist dol bent op de ‘geleefde’ en robuuste uitstraling. Je kan kiezen uit verschillende soorten vloeibare metalen, zoals: brons, goud of messing. Wil je ze graag in het echt zien? Maak dan vooral even een afspraak in onze showroom of bestel hier onze kleurstalen. 

Afwerking met poedercoating

Naast onze exclusieve afwerking met vloeibare metalen kan je natuurlijk ook kiezen voor een afwerking met poedercoating. Dit is een andere techniek, waarbij we je deur of ander meubelstuk kunnen afwerken in eindeloos veel verschillende RAL-kleuren. Hopelijk zorgt dat niet voor al te veel keuzestress, maar mocht dat wel het geval zijn – wij adviseren je natuurlijk graag.

Profielen

Onder profielen verstaan wij de vorm en de dikte van het frame van je stalen deur. Bij ‘t Stalen Huys kan je kiezen uit verschillende opties en iedere optie heeft zijn eigen unieke uitstraling. Heb je een eigen ontwerp of idee? Onze specialisten tekenen jouw ideeën graag voor je uit. Neem hiervoor gerust contact met ons op.

Glas

Alle stalen deuren van ‘t Stalen Huys zijn voorzien van veiligheidsglas. Dit is helder gelaagd glas dat uit meerdere lagen bestaat waartussen transparante folie geplaatst is. De folie zorgt ervoor dat het glas niet in stukken valt als er een breuk ontstaat, maar juist aan elkaar blijft zitten. Wij geloven namelijk wat ons vak betreft niet per se in het gezegde “scherven brengen geluk” ;-). Daarnaast is het mogelijk om te kiezen uit verschillende kleuren glas zoals: helder, grijs en brons en kan je ook kiezen voor gewapend ofwel draadglas.

Handgrepen

Naast het kiezen van het juiste profiel, glas en vlakverdeling, selecteer je als finishing touch ook het perfecte deurbeslag. Een handgreep moet natuurlijk mooi, maar vooral ook functioneel zijn. Het is daarom een belangrijk onderdeel bij het samenstellen van je stalen deur en maakt hem uiteindelijk helemaal eigen.