fbpx

Mogelijkheden

Ben je er al uit of je een stalen scharnierdeur, taatsdeur of schuifdeur wilt? Mooi! Dan is het nu tijd om deze helemaal naar jouw smaak en wensen te ontwerpen. Bij ’t Stalen Huys zijn de mogelijkheden eindeloos, dus er valt nogal wat te kiezen ;-). Zo kan je bijvoorbeeld kiezen uit verschillende soorten glas, kleuren, profielen, handgrepen en metalen om ervoor te zorgen dat jouw stalen droomdeur perfect aansluit bij jouw interieur. Wij hebben hieronder de mogelijkheden voor je op een rijtje gezet.

Glas

Alle stalen deuren van ‘t Stalen Huys zijn voorzien van veiligheidsglas. Dit is helder gelaagd glas dat uit meerdere lagen bestaat waartussen transparante folie geplaatst is. De folie zorgt ervoor dat het glas niet in stukken valt als er een breuk ontstaat, maar juist aan elkaar blijft zitten. Wij geloven namelijk wat ons vak betreft niet per se in het gezegde “scherven brengen geluk” ;-). Daarnaast is het mogelijk om te kiezen uit verschillende kleuren glas zoals: helder, grijs en brons en kan je ook kiezen voor gewapend ofwel draadglas.

Profielen

Onder profielen verstaan wij de vorm en de dikte van het frame van je stalen deur. Bij ‘t Stalen Huys kan je kiezen uit verschillende opties en iedere optie heeft zijn eigen unieke uitstraling. Wil jij twee profielen combineren? Dat kan! Onze specialisten tekenen jouw ideeën graag voor je uit. Neem hiervoor gerust contact met ons op.

Afwerking

Heb je een specifieke kleur in je hoofd die precies bij je interieur past? Dan bespreken we de mogelijkheden! Zo kunnen wij onze stalen deuren in veel RAL-kleur poedercoaten. Bent u opzoek naar echt iets exclusiefs kies dan voor een vloeibare metaal zoals brons, messing of koper. Hopelijk zorgt dat niet voor al te veel keuzestress, maar mocht dat wel het geval zijn – wij adviseren je natuurlijk graag.

Uniek: spuitbare metaalcoating

Zoals hierboven beschreven beschikken wij bij ‘t Stalen Huys over de unieke expertise van metaal spuiten. Deze speciale en spuitbare metaalcoating geeft je stalen meubelstuk de look & feel van echt metaal. Door de deur vervolgens te patineren krijgt het een bijzonder karakteristiek eindresultaat. Indien gewenst kan het metaal ook nog behandeld worden tegen vlekken en veroudering. Je kan kiezen uit verschillende soorten vloeibare metalen, zoals: brons, goud, messing, of titantium. Zie hier alle mogelijke opties (externe link). Heb jij al een voorkeur?

Handgrepen

Naast het kiezen van het juiste profiel, glas en vlakverdeling, selecteer je als finishing touch ook het perfecte deurbeslag. Een handgreep moet natuurlijk mooi, maar vooral ook functioneel zijn. Het is daarom een belangrijk onderdeel bij het samenstellen van je stalen deur en maakt hem uiteindelijk helemaal eigen.