Voordelen van een stalen deur

Voordelen van een stalen deur

Stalen deuren: ze zijn razend populair en niet meer weg te denken uit het interieur. Interieur goeroes zweren erbij, maar wat maakt de stalen deur nou zo geliefd? Dat vertellen wij je graag in deze blog waarin we je alle voordelen van een stalen deur toelichten.

Ruimtelijkheid is een (stalen) feit

Stalen deuren zijn een prachtig stijlicoon voor in je interieur. Naast dat ze de ruimte een tijdloze en strakke look geven, zorgt het raamwerk ook nog eens voor extra openheid en een ruimtelijk gevoel omdat je door kan kijken naar de aangrenzende ruimte. Het is dus de perfecte keuze als je graag veel lichtinval wilt creëren. 

Oneindige variatie

Je kan een stalen deur geheel naar jouw smaak en wensen (laten) ontwerpen. Zo kan je bijvoorbeeld kiezen uit verschillende soorten glas, profielen, vlakverdelingen, handgrepen en metalen. Alle ingrediënten om ervoor te zorgen dat je stalen deur perfect aansluit bij jouw interieurwensen. Daarnaast kun je bij ’t Stalen Huys kiezen voor een unieke afwerking met een spuitbare metaalcoating. Hiermee kun je, naast je stalen deur, ook andere meubelstukken een extravagant kleurtje geven, zoals brons, goud of messing. Lees hier meer over in onze blog over metaalspuiten. 

Makkelijk te onderhouden

Het robuuste ontwerp van de stalen deur heeft nagenoeg geen onderhoud nodig. Door er regelmatig een stoffer langs te halen en de ramen te boenen zorg jij ervoor dat de deur zijn kwaliteit en uitstraling behoudt. Easy peasy toch? 

Duurzaam

Doordat staal een geweldig lange levensduur heeft kan jij extra lang genieten van je stalen eyecatcher. Het mooie aan staal is dat je het opnieuw kan bewerken en recyclen. Extra mooi dus voor het milieu en de planeet. ;-).

Op maat gemaakt

Bij ’t Stalen Huys maken we je stalen deur geheel op maat, geheel naar jouw wensen en behoeftes. Geen gedoe dus bij de doe-het-zelf zaak, maar echte vakmannen die de deur bij jou komen inmeten en plaatsen tot in de perfectie.  

Hopelijk hebben we je overtuigd van de vele voordelen van een stalen deur. Ben je er nog niet helemaal uit of heb je inspiratie nodig? Neem dan eens een kijkje op onze staalspiratiepagina