Trend alert: stalen deuren in messing en brons

S talen deuren in de edelmetalen messing en brons zijn dé nieuwe trend in het land van stalen interieur: deze twee worden steeds vaker gekozen. Mensen durven meer uit hun ‘comfort zone’ te gaan bij het kiezen van een stalen deur als het gaat om de afwerking. Hieronder lees je meer over de trendkleuren messing en brons!

Stalen deur met afwerking in messing

Een messing stalen deur: erg hot op het moment en ook bij ’t Stalen Huys mogen we steeds vaker deuren plaatsen met deze afwerking! Messing heeft een gouden/gele tint (ook wel geelkoper genoemd). Een messing deur is dus een echt statement piece en geeft een luxe uitstraling aan je ruimte. Op de afbeelding hieronder zie je een stalen deur inclusief wand in messing die wij hebben mogen plaatsen in Oosterhout. Natuurlijk zijn er veel verschillende mogelijkheden denkbaar als je op zoek bent naar een messing deur. Omdat iedereen een andere smaak heeft, kun je daarom bij ons ook kiezen uit verschillende handgrepen, vlakverdelingen en andere mogelijkheden. Als jij het kan bedenken, kunnen wij het maken! 😉

Stalen deur messing

Stalen deur met afwerking in brons

Steeds meer mensen kiezen ook voor een deur in brons. Een bronzen stalen deur heeft een wat diepere/donkerdere en meer bruine kleur. Ook geeft deze afwerking, net als messing, een bijzondere touch aan je interieur. Een bronzen stalen deur voelt namelijk stoer, industrieel en robuust aan in de ruimte. Natuurlijk geldt ook hier: naast het kiezen van de bronzen afwerking, kun je ook andere elementen van je deur helemaal afstemmen op jouw wensen. Hieronder is een door ons gemaakte bronzen taatsdeur te zien.

Stalen deur brons

Stalen deuren van echt metaal: onze mogelijkheden

Wat voor binnendeur je ook kiest bij ’t Stalen Huys; een taatsdeur, scharnierdeur, schuifdeur, of vouwdeur, bij ons heb je ook altijd de keuze uit verschillende afwerkingen. Ga jij voor poedercoaten of, zoals hierboven op de foto’s te zien, een deur in écht edelmetaal. In deze blog lees je meer over het verschil tussen deze twee!

Denk je dat deze trend ook wel iets voor jou is? Maak dan een afspraak in onze showroom om de afwerkingen in het echt te bekijken. Is Tilburg iets te ver weg voor je? Het is ook mogelijk om kleurstalen te bestellen via deze pagina!