fbpx

Van idee tot
droomdeur

Je bent eruit, je wilt graag een hoogwaardig afgewerkte stalen deur van ‘t Stalen Huys in je interieur. Je kunt natuurlijk niet wachten om er een uit te zoeken of zelfs te ontwerpen, maar hoe gaat dit precies in zijn werk? Op deze pagina vind je meer informatie over de werkwijze van ontwerp tot plaatsing zodat je weet wat je kunt verwachten.

Werkwijze

Onze werkwijze bestaat uit onderstaande stappen:

1. Ontwerp

Creëer in enkele eenvoudige stappen jouw perfecte stalen deuren of wand met onze handige configurator. Vul vervolgens je persoonlijke gegevens in en voilà: jouw vrijblijvende offerte is in de maak! Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op om de aanvraag door te lopen. Daarna gaan we aan de slag met het opstellen van een op maat gemaakte offerte. In deze offerte worden jouw ontwerpkeuzes overzichtelijk op een rijtje gezet zodat je deze ten alle tijde terug kan lezen.

Wil je liever in een fysiek gesprek jouw ideeën kwijt? Onze vakspecialisten gaan graag met je rond te tafel om de mogelijkheden te bespreken. Neem gerust contact met ons op om een afspraak te maken.

2. Afspraak

Na ondertekend akkoord op de offerte plannen wij graag een gesprek met je in. Tijdens dit gesprek bespreken en finetunen we jouw conceptontwerp waar nodig zodat deze omgetoverd kan worden in een stalen deur waarbij al jouw wensen werkelijkheid worden. Bij akkoord maken we maken gelijk een afspraak voor de volgende stap in dit proces, namelijk: het inmeten.

3. Inmeten

Om een perfecte deur te kunnen garanderen komen we deze persoonlijk bij je inmeten. Een aandachtspunt is dat de sparingen gereed dienen te zijn. Dit is het geval als:

  • – de vloer, wand en het plafond rondom de deur volledig afgewerkt zijn;
  • – alle maatbepalende lagen, zoals het stucwerk en plinten zijn aangebracht;
  • – het stucwerk rondom de opening parallel is.

De maximale afwijking is 4mm. Na het inmeten nemen we de offerte nog eens samen door om zo tot jouw definitieve droomontwerp te komen.

4. Eindontwerp op maat

Na het vaststellen van het definitieve ontwerp van jouw droomdeur wordt een opdrachtbevestiging naar je opgestuurd. Hierin staan alle details en daarnaast ontvang je ook een ontwerptekening. Wil je onverhoopt toch nog iets gewijzigd hebben? Geen probleem! Dit kun je per mail dan aan ons doorgeven. Ben je 100% tevreden met het eindontwerp? Dan vragen wij een schriftelijk akkoord zodat de productie kan beginnen. Onze mannen van staal gaan dan hard voor je aan de slag om een sterk staaltje werk af te leveren. Na gemiddeld 8 weken is jouw stalen deur klaar voor de laatste stap: montage.

5. Montage

Zodra jouw deur gereed is maken we een afspraak voor de montage. Ons vakkundige montageteam staat achter de schermen namelijk te popelen om jouw stalen eyecatcher te gaan plaatsen. We doen dit bij jou thuis met uiterste precisie en gaan pas weg als jij tevreden bent. We maken na de montage, uiteraard enkel met toestemming, nog een paar foto’s van het eindresultaat en dan kun jij gaan genieten van je (zelf ontworpen) hoogwaardig afgewerkte stalen eyecatcher van ‘t Stalen Huys.