Creëer een sfeervolle doorkijk
naar een andere ruimte

Een stalen wand, ook wel bekend als een roomdivider, biedt zoals de naam het al zegt een afscheiding van een ruimte. Dat is handig, maar wij zien het daarnaast vooral als een karakteristieke eyecatcher. De combinatie van glas en staal biedt de ruimte een authentieke glas in lood look in een modern industrieel jasje. Daarnaast is het ook mogelijk om een op zichzelf staande stalen raam te plaatsen.

Lichtinval

Het grote voordeel van stalen wanden en ramen is dat al het natuurlijke licht in de ruimte wordt behouden. Dit zorgt voor een open en ruimtelijke uitstraling waarbij de kamer op een subtiele manier is opgedeeld. Heb jij het licht al gezien ;-)?

Geluiddempend

Roomdividers zijn niet alleen handig voor het scheiden van ruimtes, het biedt ook een oplossing voor de afscheiding van geluid. ‘t Stalen Huys gebruikt standaard veiligheidsglas, maar het is ook mogelijk om akoestisch glas te plaatsen, wat zorgt voor de gewenste geluidsdemping. Zo kan jij in alle rust genieten!

Vlakverdelingen

De stalen wanden en ramen van ‘t Stalen Huys hebben een stevige constructie wat het mogelijk maakt om in elke stalen wand verschillende vakverdelingen aan te brengen. Hierbij bieden we je verschillende mogelijkheden om ervoor te zorgen dat de stalen wand precies past in jouw eigentijdse interieur. Heb jij een eigen ontwerp liggen? Neem dan gerust even contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Tips van ’t Stalen Huys

De ideale roomdivider is afhankelijk van je interieur. Zo kan je spelen met verschillende vakverdelingen wat de kamer optisch ruimtelijker kan laten lijken in de breedte of hoogte. Voor het behoud van een optimale lichtinval raden we aan geen metaal op ooghoogte te nemen. Wil jij graag een afscheiding duidelijk benadrukken? Gebruik dan vooral horizontale lijnen in roomdivider. Op deze manier zorg jij voor een perfecte balans en indeling van de ruimte. Kan jij niet wachten om jouw ideeën te visualiseren? En heb je advies nodig omtrent de aanschaf van een roomdivider? Neem dan contact met ons op.