fbpx

Loop jij
de (taats)deur
graag plat?

Ben jij iemand die de deur altijd plat loopt? Dan is een taatsdeur misschien wel iets voor jou! Het unieke ontwerp van een taatsdeur maakt het middels het 180˚ draaimechanisme mogelijk om de deur vanaf twee kanten open te slaan. Erg praktisch bij het in- en uitlopen van een ruimte. Onze taatsdeuren zorgen daarnaast voor een illusie van ruimte en openheid en geven jouw interieur een excentrieke look.

De taatsdeur wordt, anders dan een reguliere deur, niet aan de muur, maar aan de boven- en onderkant van de deur bevestigd met een scharnier. Hierdoor kan de deur langs een verticale as naar binnen en naar buiten draaien. Daarnaast zorgt het glas voor extra lichtinval en geeft het de illusie dat de vloer onder de deur door loopt. Dit zorgt voor een ultiem ruimtelijk gevoel!

Door middel van onze ‘soft close functie’ voorkomt het de deur van heen-en-weer-klappen. Dat scheelt weer een hoop kabaal. 😉 Wil jij dubbel genieten van deze praktische eyecatcher? Dan is er ook nog de optie om een dubbele taatsdeur te plaatsen.

Nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden? Mooi, want die zijn eindeloos! Al onze taatsdeuren worden namelijk helemaal naar jouw wensen op maat gemaakt. Bekijk alvast onze pagina met alle mogelijkheden. Meteen aan de slag? Visualiseer en personaliseer dan jouw droomdeur met onze handige configurator en ontvang een offerte op maat of neem contact met ons op.