Stijlvolle schuifdeuren

Droom jij van een stijlvolle deur die geen ruimte in beslag neemt? Ga dan voor een stalen schuifdeur van ‘t Stalen Huys. Onze stalen schuifdeuren geven jouw interieur gegarandeerd een robuuste en ruimtelijke uitstraling. Dit komt doordat de deur de ruimte niet invalt, maar juist in of voor de wand schuift. In combinatie met onze slanke stalen profielen zorgt dit voor een verfijnd aanzicht.

Schuifdeuren

Een schuifdeur is dé ideale deur voor als je beperkte ruimte ter beschikking hebt of als je gewoon ruimte wil besparen. Doordat onze stalen schuifdeuren niet in de ruimte vallen, maar juist voor of in de wand, kan de ruimte alsnog stijlvol afgesloten worden zonder dat het lichtinval hierdoor wordt belemmerd. Benieuwd naar alle voordelen van een stalen schuifdeur? Lees dan deze blog over het kiezen van de juiste stalen deur. 

Er zijn verschillende opties mogelijk. De deur kan worden bevestigd aan de wand of aan het plafond. De schuifrails wordt bewust niet op de grond gemonteerd, waardoor vloerverwarming geen probleem vormt en de vloer mooi doorloopt. Daarnaast is het mogelijk om de schuifdeur helemaal naar jouw wensen te personaliseren. Zo kan je je deur bijzonder laten afwerken met vloeibare metalen zoals brons, koper en messing. Wat dit precies is lees je hier. Daarnaast kan je kiezen uit verschillende soorten glas, handgrepen, vlakverdelingen, en ga zo maar deur ;-). 

Bezoek onze pagina omtrent alle mogelijkheden of bestel hier kleurstalen voor een bijzondere afwerking. Wil jij graag deskundig advies? Neem dan gerust contact op of kom even langs in onze showroom! Onze deur staat altijd voor je open.