fbpx

Het vertrouwde gevoel,
maar dan in een
industrieel jasje!

Op zoek naar een deur die opent zoals je gewend bent, maar met een luxere uitstraling? Dan is een hoogwaardig afgewerkte stalen scharnierdeur de uitkomst. De stalen scharnierdeuren van ‘t Stalen Huys zijn uitgerust met stalen aanlasscharnieren. Deze worden, zoals bij reguliere deuren, bevestigd aan de zijkant van de deur en kan 180˚ open of dicht. Een stalen scharnierdeur geeft je een vertrouwd gevoel, maar dan in een nieuw industrieel jasje!

Een stalen scharnierdeur heeft nog veel meer voordelen, zo heeft de deur, anders dan bij een taatsdeur, geen invloed op vloerverwarming en zorgen de deuren voor een goede afsluiting door middel van verschillende soorten deurbeslag. Hierdoor blijft warmte en kou goed gescheiden en heb jij geen last van tocht.

Stalen scharnierdeur in bestaand kozijn

Wil jij ook graag een stalen scharnierdeur, maar geen zin in al dat sloopwerk? Dan kun je ook bij ons terecht! Bij ‘t Stalen Huys is het namelijk ook mogelijk om een scharnierdeur in een bestaand kozijn te plaatsen. Onze vakmannen noemen het “een kwestie van goed meten, zorgvuldig fabriceren en monteren”. Liever stalen kozijnen binnenin je bestaande houten kozijnen? Dat kan! Neem gerust contact op voor meer informatie. Daarnaast kan je ook altijd onze pagina met alle mogelijkheden bezoeken.

Ben je geïnspireerd geraakt en wil je alvast zelf aan de gang? Laat onze handige configurator je helpen bij het visualiseren en het personaliseren van jouw stalen scharnierdeur en ontvang op basis van jouw wensen een offerte op maat. Contact opnemen mag natuurlijk ook altijd.