Het vertrouwde gevoel, maar dan
in een industrieel jasje!

Op zoek naar een deur met een luxe uitstraling die opent zoals je gewend bent? Dan is een scharnierdeur iets voor jou! De stalen scharnierdeuren van ’t Stalen Huys zijn uitgerust met zogeheten aanlasscharnieren. Deze worden, zoals bij reguliere deuren, bevestigd aan de zijkant van de deur en kan 180˚ open of dicht. Onze stalen scharnierdeuren geven je het vertrouwde gevoel van een scharnierdeur, maar dan in een industrieel jasje!

 

Scharnierdeuren

Een stalen scharnierdeur heeft een hele hoop voordelen. Zo heeft de scharnierdeur, anders dan bij een taatsdeur, geen invloed op vloerverwarming en zorgen de deuren voor een goede afsluiting. Hierdoor blijft warmte en kou gescheiden en heb jij geen last van tocht. Benieuwd naar alle voordelen van een scharnierdeur? Lees dan deze blog over het kiezen van de juiste stalen deur. Daarnaast bieden we je vele mogelijkheden om je scharnierdeur volledig te personaliseren naar jouw wensen. Wist je bijvoorbeeld al dat we alle deuren op een bijzondere manier kunnen afwerken met vloeibare metalen zoals brons, koper en messing? Wat dit precies is lees je hier.

Stalen scharnierdeur in bestaand kozijn

Bij ‘t Stalen Huys is het ook mogelijk om een stalen scharnierdeur in een bestaand kozijn te plaatsen. Zo kan je bijvoorbeeld stalen kozijnen binnen in je bestaande houten kozijnen laten plaatsen. Onze vakmannen noemen het “een kwestie van goed meten, zorgvuldig fabriceren en monteren.” Neem gerust even contact op voor meer informatie. 

Ben je geïnspireerd geraakt en kan je niet wachten om jouw deur samen te stellen? Maak dan een afspraak in onze showroom!