fbpx

Om maar meteen
met de deur
in huis te vallen

Wij zijn dol op een robuuste uitstraling, mooie ranke profielen en een tintje elegantie. Onze hoogwaardig afgewerkte stalen deuren zijn dan ook dé absolute eyecatcher in je woning. De speelse vlakverdelingen in combinatie met het glaswerk zorgen voor ultieme lichtinval en een vertrouwde en authentieke sfeer.

Stalen deuren

Bij ‘t Stalen Huys zijn de mogelijkheden eindeloos. Wil jij een stalen taatsdeur, een scharnierdeur of ga je liever voor een schuifdeur? En kies jij dan voor gekleurd of gematteerd glas? Of een combinatie van beide? Met onze creativiteit en vakkennis werken wij jouw ideeën uit tot een prachtig stijlelement waar je trots op kunt zijn. Met een sterk staaltje vakmanschap en ambacht maken daarna onze ‘mannen van staal’ jouw perfecte droomdeur een feit. Bekijk voor alle mogelijkheden de configurator of de pagina’s gewijd aan de verschillende deuren.

Precisie arbeid is bij ons de standaard. We maken de deuren met de hand op maat geheel naar jouw wensen zorgen daarnaast voor een zeer strakke afwerking waardoor er geen schroeven of lasnaden zichtbaar zijn. Tot slot wordt jouw deur als finishing touch gestraald en gepoedercoat, wat de lak doet versterken. Hierdoor blijft de deur extra lang mooi en kan jij er optimaal van genieten. Wist je trouwens al dat je uit veel verschillende kleuren metaal kunt kiezen? Denk aan messing, koper of brons. Lees hier meer over de mogelijkheden.

Kan jij niet wachten om jouw stalen deur samen te stellen? Onze handige configurator helpt je bij het visualiseren en personaliseren van jouw ontwerp.