Om maar meteen
met de deur
in huis te vallen

Wij zijn dol op een robuuste uitstraling, mooie ranke profielen en een tintje elegantie. Onze hoogwaardig afgewerkte stalen deuren zijn dan ook dé absolute eyecatcher in je woning. De verschillende (RAL) kleuren en speelse vlakverdelingen in combinatie met het glaswerk zorgen voor ultieme lichtinval en een vertrouwde en authentieke sfeer. Bij ’t Stalen Huys creëeren we op maat een industriële deur die helemaal bij jouw interieur past!

Stalen deuren

Bij ‘t Stalen Huys zijn de mogelijkheden eindeloos. Wil jij een taatsdeur, een scharnierdeur of ga je liever voor een schuifdeur? En kies jij dan voor zwart, wit of een andere RAL kleur? Of ga je voor een deur in een edelmetaal zoals bijvoorbeeld goud, brons of messing? Met onze creativiteit en vakkennis werken wij jouw ideeën uit tot een exclusief stijlelement waar je trots op kunt zijn. Met een sterk staaltje vakmanschap en ambacht maken onze ‘mannen van staal’ jouw perfecte droomdeur een feit! Bekijk alle mogelijkheden hier.

Precisie arbeid is bij ons de standaard. We maken de deuren dan ook geheel op maat naar jouw wensen. Daarbij staan we uiteraard garant voor een hoogwaardige afwerking waardoor er geen schroeven of lasnaden zichtbaar zullen zijn. Tevens kunnen wij de deuren op verschillende manieren afwerken. Een van de bekendste technieken is een afwerking met poedercoating. Daarnaast bieden wij onze klanten de unieke mogelijkheid voor een exclusieve afwerking met vloeibare metalen zoals brons, koper of messing. Meer weten over het verschil tussen deze technieken? Lees dan in deze blog alles over het verschil tussen poedercoaten en onze unieke expertise; een finish van écht edelmetaal (VeroMetal). Kortom, ben jij op zoek naar een mooie, industriële deur welke geheel naar wens te ontwerpen is? Maak dan een afspraak in onze showroom in Goirle.