Stalen deuren trends 2022

We kunnen er niet omheen: stalen deuren zijn onmisbaar geworden in het interieur. De klassieke zwarte stalen deur is dan ook bij menig mens favoriet, maar er zijn ons ook andere trends opgevallen. Hierover vertellen we je graag meer in deze blog. 

Bijzondere kleuren

Naast dat men graag kiest voor zwarte stalen deuren, zijn er steeds meer liefhebbers voor excentrieke kleuren. Zo krijgen wij steeds vaker opdrachten voor stalen deuren in goud of in brons. Ook zijn stalen deuren in messing en koper steeds populairder. ‘t Stalen Huys is expert op het gebied van metaal spuiten met vloeibare metalen van VeroMetal en kan al deze bijzondere kleuren toepassen op stalen deuren, maar ook andere stalen meubelstukken. Benieuwd naar welke vloeibare metalen er nog meer mogelijk zijn naast goud of brons? Bekijk dan even deze kleurstalen of lees onze blog voor meer informatie over metaal spuiten met vloeibare metalen. 

Unieke vlakverdelingen

Ook kiezen klanten vaker voor een eigen ontwerp wat zich resulteert in unieke vlakverdelingen passend bij hun eigentijdse stijl en smaak. Wij vinden niets leuker dan deze bijzondere ontwerpen omtoveren naar een op maat gemaakte eyecatcher. Overigens is het bij ‘t Stalen Huys ook mogelijk om voor standaard vlakverdelingen te kiezen, zoals de populaire 3-vlakverdeling of DK-vlakverdeling. 

Stalen deuren met leer

Wat ook steeds populairder wordt zijn stalen deuren met leer. En niet gek ook, want het is een bijzonder stijlvolle en unieke manier om je ruimtes af te sluiten. Daarnaast creëert het een unieke stijl waarbij het leer in combinatie met staal zorgt voor een stoere doch elegante uitstraling. Is een stalen deur met leer iets voor jou? Dan kan je hiervoor ook terecht bij ‘t Stalen Huys. Neem even contact met ons op voor de mogelijkheden.