Stalen deuren in kleur of edelmetalen als brons en koper

Ben jij op zoek naar een bijzondere stalen deur in brons, koper of wit? Wij ontwikkelen hoogwaardige, luxe stalen deuren in verschillende edelmetalen in onze werkplaats. Liever een stalen deur in een specifieke (RAL-)kleur? Bijvoorbeeld een witte stalen deur? Ook dat is mogelijk. Lees snel verder en ontdek de mogelijkheden of maak meteen een afspraak in onze showroom in Goirle.

Van bronzen taatsdeur tot koperen schuifdeur

‘t Stalen Huys bezit als een van de weinigen in Nederland de expertise van het werken met VeroMetal. Dit houdt in dat wij gecertificeerd en ruim ervaren zijn in het werken met deze bijzondere afwerking. Een zwarte stalen deur tover je daarmee dan ook om in wat voor edelmetaal je maar wilt zoals brons, koper, messing en goud. Deze is afwerking is anders dan het traditionele poedercoaten omdat het hier gaat om écht edelmetaal. Wat het verschil tussen deze twee precies is lees je in deze blog.

messing deur

Messing deur met wand

deur brons

Bronzen taatsdeur met figuurglas

Stalen deuren in kleur 

Ooit gedacht een bijvoorbeeld een witte stalen deur? Bij ’t Stalen Huys heb je, naast de afwerking met echte edelmetalen, ook de keuze uit veel verschillende RAL-kleuren. Anders dan afwerking met echt edelmetaal wordt bij een stalen deur met kleur afgewerkt met een poedercoating. Een groot voordeel: met een stalen deur in een RAL-kleur weet je zeker dat deze past in je interieur!

witte stalen deur

Witte stalen deur

Showroom in Goirle

Benieuwd naar alle mogelijkheden of wil je de verschillende edelmetalen graag in het echt zien? Maak dan meteen een afspraak in onze showroom in Goirle. Je mag natuurlijk ook altijd eerst contact opnemen via WhatsApp.