Stalen deuren in edelmetalen zoals brons, messing en goud

Ben jij op zoek naar een bijzondere stalen eyecatcher, zoals een bronzen, koperen of gouden stalen deur? Wij ontwikkelen hoogwaardige, luxe stalen deuren in verschillende edelmetalen in onze werkplaats in Goirle. Lees hieronder meer over deze bijzondere en innovatieve techniek en ontdek de mogelijkheden voor jouw interieur of maak meteen een afspraak in onze showroom in Tilburg. We hopen je snel te verwelkomen bij ’t Stalen Huys!

 

Stalen deuren in goud, brons of koper?!

‘t Stalen Huys bezit als een van de weinigen in Nederland de expertise van het werken met VeroMetal. Dit houdt in dat wij gecertificeerd en ruim ervaren zijn in het werken met deze bijzondere afwerking. Een zwarte stalen deur tover je daarmee dan ook om in wat voor edelmetaal je maar wilt zoals brons, koper, messing en goud. Deze is afwerking is anders dan het traditionele poedercoaten omdat het hier gaat om écht edelmetaal. Wat het verschil precies is lees je in deze blog

bronzen deur        deur brons        messing deur

Soorten stalen deuren

Door middel van onze unieke expertise steken wij de klassiek zwarte scharnierdeur, taatsdeur of schuifdeur in een nieuw jasje. Even vergeten wat het verschil ook alweer is? Lees dan onze blog over de verschillende soorten stalen deuren. Wat je wensen ook zijn, wij vertalen jouw stijl naar authentieke en op maat gemaakte hoogwaardige eyecatchers. Wat denk je bijvoorbeeld van een koperen stalen deur? ;-).

Showroom in Tilburg

Benieuwd naar alle mogelijkheden of wil je de verschillende edelmetalen graag in het echt zien? Je bent van harte welkom in onze showroom in Tilburg. Is dat iets te ver weg voor je? Op deze pagina heb je de mogelijkheid om kleurstalen te bestellen. Je mag natuurlijk ook altijd contact opnemen via WhatsApp, e-mail of telefoon!