Stalen deuren in kleur of edelmetalen als brons en koper

Ben jij op zoek naar een bijzondere stalen deur in bijvoorbeeld brons of koper? Wij ontwikkelen hoogwaardige, luxe stalen deuren in verschillende edelmetalen in onze werkplaats. Lees hieronder meer over deze innovatieve techniek of maak meteen een afspraak in onze showroom in Goirle. Liever een stalen deur in een specifieke (RAL-)kleur? Ook dat is mogelijk. We hopen je snel te verwelkomen bij ’t Stalen Huys!

Van bronzen taatsdeur tot koperen deur

‘t Stalen Huys bezit als een van de weinigen in Nederland de expertise van het werken met VeroMetal. Dit houdt in dat wij gecertificeerd en ruim ervaren zijn in het werken met deze bijzondere afwerking. Een zwarte stalen deur tover je daarmee dan ook om in wat voor edelmetaal je maar wilt zoals brons, koper, messing en goud. Deze is afwerking is anders dan het traditionele poedercoaten omdat het hier gaat om écht edelmetaal. Wat het verschil tussen deze twee precies is lees je in deze blog

messing deur  bronzen deuren   deur brons

Stalen deuren in kleur 

Is een bronzen deur niets voor jou en ben je meer op zoek naar een stalen deur met een kleur zoals wit of olijfgroen? Bij ’t Stalen Huys heb je ook de keuze uit veel verschillende RAL-kleuren. Anders dan afwerking met echt edelmetaal wordt bij een stalen deur met kleur afgewerkt met een poedercoating. Je kunt kiezen uit kleuren als wit, olijfgroen en grijs. Met een stalen deur in een RAL-kleur weet je zeker dat deze past in je interieur!

Showroom in Tilburg

Benieuwd naar alle mogelijkheden of wil je de verschillende edelmetalen graag in het echt zien? Je bent van harte welkom in onze showroom in Goirle. Je mag natuurlijk ook altijd contact opnemen via WhatsApp.