fbpx

Stalen deuren in bijzondere kleuren zoals brons en messing

Z     warte stalen deuren: razend populair en niet meer weg te denken uit interieur- en lifestylemagazines. Maar heb jij het liever nét wat anders, zoals een bronzen of zelfs gouden stalen deur? Dat kan tegenwoordig bij ‘t Stalen Huys ook dankzij de unieke expertise van metaal spuiten met VeroMetal! Lees hieronder meer over deze bijzondere en innovatieve techniek en ontdek de mogelijkheden voor jouw interieur.

 

Stalen deuren in diverse kleuren

‘t Stalen Huys bezit als een van de weinigen in Nederland de expertise van metaal spuiten. Dit houdt in dat wij gecertificeerd en ruim ervaren zijn in het werken met een spuitbare metaalcoating gemaakte van écht metaal. Een zwarte stalen deur tover je daarmee dan ook om in wat voor kleur je maar wilt zoals brons, koper, messing en goud. Benieuwd naar alle mogelijke kleuren of wil je ze graag in het echt zien? Op deze pagina heb je de mogelijkheid om kleurstalen te bestellen, maar je bent natuurlijk ook van harte welkom in onze showroom in Tilburg

                

Soorten stalen deuren

Door middel van onze unieke expertise steken wij de klassiek zwarte scharnierdeur, taatsdeur of schuifdeur in een nieuw jasje. Even vergeten wat het verschil ook alweer is? Lees dan onze blog over de verschillende soorten stalen deuren. Wat je wensen ook zijn, wij vertalen jouw stijl naar authentieke en op maat gemaakte hoogwaardige eyecatchers. Wat denk je bijvoorbeeld van een witte stalen schuifdeur? ;-).

Andere stalen meubelstukken

Wil jij geen deur maar juist een ander stalen meubelstuk zoals een badkamermeubel of keukenkastje voorzien van een finish van bijvoorbeeld echt brons of messing? Dat behoort natuurlijk ook tot de mogelijkheden. Een prettige bijkomstigheid is dat door deze finish van echt metaal het meubelstuk meteen dezelfde slijtvaste en duurzame eigenschappen van echt metaal behoudt. Meer weten over deze innovatieve techniek? Lees dan onze blog waarin we je alles vertellen over de werkwijze en mogelijkheden van onze unieke expertise. 

               

Contact

Zie jij het al helemaal zitten? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan via ons contactformulier. Liever meer informatie of maak je graag een afspraak in onze showroom? Neem dan contact op via WhatsApp, e-mail of telefoon!