Een gedreven team
met een ongekende
passie voor staal

Graag vertellen we je wat meer over ons! Het team van ’t Stalen Huys bestaat uit een hecht team van zes medewerkers, één voor één gedreven vaklui met een ongekende passie voor staal. Monique, de drijfveer en eigenaresse van ’t Stalen Huys, staat aan het roer en waakt over het reilen en zeilen van het bedrijf. Echt kenmerkend voor Monique is haar warme en persoonlijke werkwijze met als doel de toegankelijkheid en de authenticiteit van ‘t Stalen Huys te waarborgen. Zij vindt het namelijk het allerbelangrijkst dat alle klanten een vertrouwd gevoel krijgen – elke keer weer.

Gezelligheid op vier poten

Maar het team zou niet compleet zijn zonder onze trouwe viervoeter en spirit animal Nozem! Met zijn functie als ‘snuffelmanager’ is hij dan ook regelmatig verantwoordelijk voor een warm onthaal en zijn vrolijke koppie zorgt iedere dag weer voor een gezellige sfeer.

Passie en pure ambacht

Al sinds 2003 zijn wij thuis in staal onder de naam Steel & Stainless, waarbij we de focus vooral hebben gelegd op de zakelijke markt. Onze passie voor staal reikt alleen veel verder en daarnaast vinden wij dat ook thuis iedereen van ons sterk staaltje werk moet kunnen genieten. Om die reden zijn we begonnen met ‘t Stalen Huys. Wat ‘t Stalen Huys voor jou kan betekenen? ‘t Stalen Huys geeft elk interieur een wow-factor door jouw unieke ideeën te perfectioneren en daarna te vertalen in op maat gemaakte, luxe stalen eyecatchers voor het gehele huis. We denken met je mee en bieden een totaaloplossing op het gebied van staal in het interieur. Wij geven ideeën vorm.

Ons vak is ambacht en bij ‘t Stalen Huys leveren we dan ook al meer dan 17 jaar vakmanschap wat zich vertaalt in producten gemaakt met de meest innovatieve technieken en bijzonder hoogwaardige afwerking. Ondanks dat zijn we wel gewoon lekker normaal gebleven ;-). We zijn dan ook benieuwd naar jouw ideeën en maken graag tijd voor je vrij. Voel je welkom bij ‘t Stalen Huys!

Wil jij meer weten over ons en ben je benieuwd naar alle mogelijkheden? Maak dan vooral een afspraak in onze showroom of neem contact met ons op. Voor ons zakelijke aanbod kan je een kijkje nemen op de website van Steel & Stainless.