Messing stalen deuren van ’t Stalen Huys

Stalen deuren: razend populair en niet meer weg te denken uit interieur- en lifestylemagazines. Maar heb jij het liever nét wat anders, zoals een messing stalen deur? Dat kan tegenwoordig bij ‘t Stalen Huys ook dankzij de unieke expertise van metaal spuiten met VeroMetal! Lees hieronder meer over deze bijzondere en innovatieve techniek en ontdek de mogelijkheden voor jouw interieur of maak meteen een afspraak in onze showroom in Goirle!

 

Stalen deuren in messing

‘t Stalen Huys bezit als een van de weinigen in Nederland de expertise van metaal spuiten. Dit houdt in dat wij gecertificeerd en ruim ervaren zijn in het werken met een spuitbare finish van écht metaal. Een zwarte stalen scharnier-, taats- of schuifdeur tover je daarmee om in een stalen deur met een finish van, bijvoorbeeld, messing. Benieuwd naar alle mogelijke metalen of wil je het graag een messing deur het echt zien? Op deze pagina heb je de mogelijkheid om kleurstalen te bestellen, maar je bent natuurlijk ook van harte welkom in onze showroom in Goirle. Meer weten over deze innovatieve techniek? Lees dan onze blog waarin we je alles vertellen over de werkwijze en mogelijkheden van onze unieke expertise. 

Messing stalen deur     Messing stalen deur

Soorten stalen deuren

Door middel van deze unieke expertise steken wij de klassiek zwarte scharnierdeur, taatsdeur of schuifdeur in een nieuw jasje. Wat het verschil ook alweer is? Lees dan onze blog over de verschillende soorten stalen deuren. Wat je wensen ook zijn, wij vertalen jouw stijl naar authentieke en op maat gemaakte hoogwaardige eyecatchers. Dus, wat denk je van een messing binnendeur? 😉 

Contact

Zie jij het al helemaal zitten? Vraag dan een vrijblijvende offerte of maak een afspraak in onze showroom. Liever op voorhand meer informatie? Neem dan contact op via WhatsApp, e-mail of telefoon!