Komt dat zien: onze showroom!

L euk nieuws: je kunt ‘t Stalen Huys nu ook bezoeken in Tilburg! Vanaf heden zit onze showroom namelijk in deze stad gevestigd. We hopen jullie hier snel te mogen verwelkomen en dan meteen wat meer te vertellen over onze producten; dit alles natuurlijk onder het genot van een lekker kopje koffie of thee. Benieuwd naar meer over de showroom? Lees dan snel verder of maak meteen een afspraak.

De showroom: wat en waar?

Onze showroom bevindt zich in een ruimte in een oude textielfabriek: ook wel het ‘duvelhok’ genoemd. Het gebouw ligt aan de Sint Josephstraat in Tilburg en ligt niet ver van het centrum. Vanaf 2016 wordt het pand gebruikt als een plek voor werkruimtes van verschillende bedrijven.

Monique (het gezicht achter ’t Stalen Huys) parkeerde al jarenlang haar auto hier in de buurt wanneer ze naar de stad ging. Ze dacht dan steeds ‘wat zou ik hier graag met mijn ’t Stalen Huys in willen zitten’. Toen ze per toeval zag dat er een ruimte te huur was, greep ze daarom meteen haar kans.

Met de showroom willen we de bezoekers echt kennis laten maken met ’t Stalen Huys. Naast het zien van productfoto’s op onze website en socials, vinden we het belangrijk dat mensen ook in het echt onze producten kunnen bewonderen. Monique: “Mensen willen graag het product kunnen aanraken en weten wat ze kopen. In onze werkplaats in Goirle stonden al eerder enkele producten tentoongesteld, maar een echte showroom is toch wel een hele upgrade.”

Wat je kunt verwachten…

Op dit moment zijn er al verschillende producten van ’t Stalen Huys in de showroom tentoongesteld. We hebben verschillende soorten producten staan als: deuren, tafels, spiegels. Maar ook met verschillende uitstralingen en afwerkingen. Zo krijg je een totaalbeeld van wat we allemaal in huys hebben ;-). In de loop der tijd zullen er steeds weer nieuwe items toegevoegd worden aan de showroom. Om hiervan de hoogte te blijven kun je ons volgen op Instagram of Facebook!

We willen natuurlijk nog niet te veel weggeven in deze blog, maar hopen vooral dat je een keer langskomt in de showroom! Omdat we graag de tijd voor je nemen kan dit enkel op afspraak. Tijdens een afspraak in de showroom zul jij door Monique ontvangen worden. Zij zal je dan je rondleiden door de showroom en meer vertellen over onze producten en over de mogelijkheden. Onder het genot van een kopje koffie of thee worden daarna nogmaals wat zaken doorgenomen en worden jouw persoonlijke vragen beantwoord. Uiteindelijk komt Monique dan met een passend advies. De duur van jouw afspraak is afhankelijk van de hoeveelheid informatie en advies die jij nodig hebt.

Mocht je na het lezen van deze blog nieuwsgierig zijn geworden en interesse hebben om langs te komen in de showroom, klik dan hier om een afspraak te maken. We hopen je snel te zien bij ’t Stalen Huys!