Gezellig tafelen,
daar houden wij van

De eettafel is vaak dé ontmoetingsplek in huis waar lekker wordt gegeten of geborreld, waar de kinderen aan knutselen of waar hard aan gewerkt wordt. Het is daarom erg belangrijk dat een tafel voldoet aan het comfort en de functionaliteit die je ervan zou verwachten. Bij ’t Stalen Huys weten we daar gelukkig alles van! Zo worden onze stalen tafels met de hand gemaakt en zijn ze gemakkelijk te combineren met materialen zoals robuust hout, of industrieel beton.

Ons maatwerk is een ambachtelijk product van Nederlandse bodem dat met de grootste zorg is gemaakt. Wij ontwikkelen de tafel helemaal naar jouw wens zodat deze perfect in je interieur past. Zo kan jij onder andere kiezen voor traditioneel zwart of een excentrieke (RAL) kleur. Ben je op zoek naar een buitentafel? Dan voorzien wij het onderstel eerst van een speciale beschermlaag (schooperen) en poedercoaten daarna de gewenste kleur. Heb je een speciaal ontwerp in gedachten? Niets is ons te gek! Neem gerust contact met ons op om je ideeën te bespreken. Samen maken we het ontwerp levend en uniek.

Afmetingen tafels

Ga jij voor een ronde, ovale of rechthoekige tafel? Dan is het belangrijk om te weten welke afmetingen je tafel nodig heeft om ervoor te zorgen dat je tafel perfect past in je interieur. Om je op weg te helpen hebben we een blog geschreven waarin jij ontdekt welke afmetingen je tafel precies nodig heeft. Deze vind je hier.