Spiegeltje, spiegeltje,
aan de wand

Je kent het wel: even snel je outfit checken of je haren in model brengen voor je de deur uit gaat. Een grote spiegel is daarvoor natuurlijk ideaal en is in veel huishoudens een onmisbaar stijlelement in het interieur. Grote spiegels hebben echter nog veel meer toegevoegde waarde; zo weerkaatsen ze het lichtinval en geven ze in de ruimte een illusie van ruimte en openlijkheid.

En een ding is zeker: ’t Stalen Huys spiegelt zich niet aan anderen! ;-). Wij fabriceren hoogwaardig afgewerkte en unieke spiegels die in ons atelier op ambachtelijke wijze en naar al jouw wensen op maat worden gemaakt.
 

The bigger, the better

Bij ’t Stalen Huys houden we van grote spiegels, ideaal voor in de hal, slaapkamer of in je inloopkast, waarin je jezelf van top tot teen kunt bekijken! Wij hanteren een standaard spiegeldikte van 6mm met maximale afmetingen van 3000 x 2000 mm. Ideaal is dat je ze gewoon op de vloer kunt plaatsen. Daarnaast is het ook mogelijk om ze aan de muur te bevestigen door middel van een speciaal bevestigingssysteem wat ervoor zorgt dat de spiegel veilig op zijn plaats blijft hangen. Voor extra veiligheid brengen wij een speciale folie aan op de achterzijde van de spiegels, wat ervoor zorgt dat de glasscherven bij elkaar blijven bij breuk

Mogelijkheden

Onze grote spiegels zijn compleet zelf samen te stellen in materiaal, indeling, grootte en kleur. Je kan kiezen uit verschillende lijstdiktes van 3 tot 8 cm. Daarnaast is het mogelijk om diverse combinaties te maken in de vlakverdeling van het glas. Wij bieden je ook een variatie in verschillende glaskleuren, zoals een traditioneel zilver, of donker getinte spiegels in de kleuren grijs of brons. Eveneens bestaat de optie om de spiegelrand te poedercoaten of een finish te geven van echte vloeibare metalen zoals brons, messing of koper. Zo kan jij een unieke en eigen twist geven aan je interieur!

Wil jij meer weten over onze werkwijze? Neem dan een kijkje op onze interieurpagina of neem gerust even contact met ons op. Wij helpen je graag verder!