Op ons kun je
leunen

Trapleuningen van ‘t Stalen Huys bieden je niet alleen veiligheid, maar geven je interieur ook een industriële en tijdloze look! Onze trapleuningen zijn in verschillende maten, vormen en kleuren verkrijgbaar. Ieder interieur is anders en vraagt dan ook naar een op maat gemaakte leuning die precies past in jouw persoonlijke interieur. Houd jij het graag traditioneel? Dan is de ronde trapleuningen de uitkomst. Juist op zoek naar iets anders? Dan kan je voor een platte of zelfs vierkante trapleuning kiezen.

Daarnaast zijn er verschillende uitvoeringen mogelijk, zoals een trapleuning van RVS of met een mat zwarte poedercoating. Onze RVS leuningen zijn voorzien van een geborstelde afwerking wat het onderhoud erg gemakkelijk maakt. Vette vingers of stof zijn hierdoor namelijk minder zichtbaar! Voor een wat stoerdere look kan je kiezen voor een zwarte poedercoat met matte uitstraling. Heb jij liever een ander kleurtje? Dat kan natuurlijk ook! ’t Stalen Huys kan jouw droomleuning voorzien in elke gewenste RAL-kleur. Wij werken alleen met hoogwaardige coatings die je leuningen optimaal beschermt tegen roest zodat je er zolang mogelijk plezier van hebt. Bekijk onze inmeetinstructies voor meer informatie omtrent het inmeten van jouw gewenste leuningen.

Balustrades

‘t Stalen Huys maakt van iedere balustrade een fraai interieurelement die naast veiligheid en functionaliteit ook een luxe uitstraling heeft. Onze stalen balustrades zijn makkelijk in onderhoud en volledig aan te passen naar jouw specifieke wensen. Maak bijvoorbeeld combinaties met glas, wat zorgt voor een transparant geheel, of creëer een industriële look door middel van stalen staanders en leuningen gecombineerd met stoere staalkabels. Bij ons is er echt voor ieder wat wils!

Wij helpen je graag bij je keuze om ervoor te zorgen dat jij optimaal tevreden bent! Op voorhand maken we een gedetailleerde tekening zodat jij een duidelijk beeld hebt van hoe het eindresultaat eruit gaat zien.

Benieuwd geworden naar de mogelijkheden? Neem gerust contact met ons op.