Stijlvol staal
in je interieur

Is jouw interieur toe aan vernieuwing en ben jij op zoek naar een compleet nieuwe look? Dan zit je bij ’t Stalen Huys goed. En een ding is zeker, het gebruik van staal kan je interieur een echte upgrade geven. Het industriële karakter springt gelijk in het oog en biedt je interieur een unieke uitstraling. Word je hier net zo enthousiast van als wij? Dan ben je aan het juiste adres. Bij ‘t Stalen Huys hebben we namelijk al meer dan 18 jaar passie voor en ervaring in de metaalbewerking wat zich resulteert in prachtige eindresultaten.

Kies bijvoorbeeld voor stoere stalen leuningen, spiegels of een stalen tafel waar je écht een statement mee kunt maken. Daarnaast hebben wij nog veel meer opties om jouw interieur in een nieuw jasje te steken. Dit doen we natuurlijk niet alleen: we combineren jouw unieke ideeën met onze expertise en creëren zo op maat gemaakte meubels die je gerust echte eyecatchers kunt noemen

Hoe verloopt het proces bij een op maat gemaakt stalen product van ‘t Stalen Huys?

We kunnen ons voorstellen dat je graag een idee krijgt van hoe het ontwikkelen van een op maat gemaakt product in zijn werk gaat. Daarom lichten we het proces hieronder graag kort even toe. Ben je geïnteresseerd in onze stalen deuren? Bekijk dan de werkwijze pagina eens, dat proces verloopt namelijk net iets anders.

Ontwerp

De eerste stap is het ontwerp van jouw gewenste staalelement. Heb jij al een schets of ontwerp liggen? Top, dan ontvangen we deze graag van jou. Voorbeeldfoto’s of ideeën zijn natuurlijk ook helemaal goed. Wij gaan met deze input aan de slag om ervoor te zorgen dat jouw ontwerp omgetoverd wordt tot een technisch ontwerp welke op een later daadwerkelijk moment ontwikkeld zou kunnen worden.

Kennismaking

Tijdens de kennismaking nodigen we je uit voor een gesprek waarin we het ontwerp uitgebreid bespreken. Daarnaast komen alle mogelijkheden aan bod, waaronder bijvoorbeeld de materiaalkeuze, kleuren, glaskeuze, en ga zo maar door. Naar aanleiding van jouw keuzes geven wij een prijsindicatie af. Dit allemaal natuurlijk onder het genot van een heerlijk bakje koffie ;-).

Definitief ontwerp

Na de kennismaking gaat onze expert voor je aan de slag met het maken van een eindontwerp op basis van de keuzes die we samen hebben gemaakt. Zodra het ontwerp af is ontvang je deze van ons samen met de definitieve offerte. Tevreden? Mooi! dan zien wij graag het ontwerp en de offerte ondertekend retour. Dan stellen wij

Aanbetaling

Als alles tip top in orde is en jij akkoord bent gegaan met de offerte vragen wij van jou een aanbetaling van 50%. De andere helft hoef je pas te voldoen bij levering.

Maatwerk

Is jouw aanbetaling binnen? Dan maken we mits gewenst een afspraak voor het inmeten. En gaan onze vakmannen aan de slag. Zij toveren jouw unieke ontwerp om in een prachtig stalen eyecatcher. Daarnaast zorgen wij ervoor dat de producten op de afgesproken leverdatum klaar zijn of gemonteerd worden zodat jij tijdig kunt gaan genieten van je nieuwe interieur.

Heb je nog vragen of wil je graag een ontwerp bespreken? Neem dan gerust contact met ons op.