Configurator

Met de configurator kan je kiezen uit onze standaard modellen, vlakverdelingen, glas en kleur frame en maak jij binnen een handomdraai jouw unieke stalen ontwerp. Reiken jouw ideeën verder dan de opties in de configurator? Neem dan gerust even contact met ons op. Graag gaan we met je rond de tafel om exclusieve mogelijkheden te bespreken!

Stap 1. Kies jouw deur

Breng je ideeën tot leven met onze handige configurator! In stap één kies je voor het soort deur of wand naar jouw wensen. Zo kies je bijvoorbeeld voor een enkele, of juist een dubbele deur of wand. 

Stap 2. Stel jouw deur samen

Nadat je jouw stalen ontwerp hebt gekozen is het tijd voor de vlakverdeling. Ga je voor speels? Of juist strak? Er zijn in ieder geval vele opties mogelijk: Staat jouw ideale vlakverdeling er niet tussen? Geen probleem, neem gerust contact met ons op om jouw speciale ontwerp te bespreken.

Stap 3. Ontvang een offerte

In de laatste stap mag jij jouw unieke stalen ontwerp verder gaan personaliseren door een kleurtje te geven, zowel het frame als het glas. Ook krijg je de mogelijkheid om privacyvlakken toe te voegen aan jouw ontwerp. Daarnaast geef je aan ons door wat de kozijnbreedte en hoogte mag zijn, en een voorkeur van scharnier (mits er is gekozen voor een deur). Ben je tevreden over jouw ontwerp? Dan kan je je offerte opvragen door een simpele klik op de knop!

Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op om de aanvraag door te lopen. Daarna gaan we aan de slag met het opstellen van een op maat gemaakte offerte.
Na akkoord gaan we meteen voor je aan de slag. Benieuwd wat dat betekent? Hier lees je meer over onze werkwijze.