Op zoek naar een
bronzen stalen deur?

Wil jij een geen standaard zwarte, maar juist bronzen stalen deur? Zoals een bronzen taatsdeur? Dat kan dankzij onze unieke expertise van metaal spuiten met VeroMetal. Lees hieronder meer over deze techniek en ontdek de mogelijkheden voor jouw interieur of maak meteen een afspraak in onze showroom in Goirle!

 

Bronzen stalen deur

‘t Stalen Huys bezit als een van de weinigen in Nederland de expertise van metaal spuiten. Dit houdt in dat wij gecertificeerd en ruim ervaren zijn in het werken met een spuitbare finish van écht metaal. Een zwarte stalen taatsdeur tover je daarmee om in, bijvoorbeeld, een bronzen taatsdeur! Benieuwd naar alle mogelijke metalen of wil je het graag een bronzen deur het echt zien? Bestel dan onze kleurstalen of maak een afspraak in onze showroom in Goirle. Meer weten over deze innovatieve techniek? Lees dan onze blog waarin we je alles vertellen over de werkwijze en mogelijkheden van deze unieke expertise. 

Bronzen stalen deur

Taatsdeur brons

Taatsdeuren in brons zijn één van onze populairste stalen deuren van het moment, maar wist je dat ook een scharnierdeur of schuifdeur in brons tot de mogelijkheden behoort? Wat het verschil precies is? Dat lees je in onze blog over de verschillende soorten stalen deuren. Wat je wensen ook zijn, wij vertalen jouw stijl naar authentieke en op maat gemaakte hoogwaardige eyecatchers. Ontdek hier de verschillende mogelijkheden op het gebied van (figuur)glas, afwerkingen en meer. Dus, wat denk je van een bronzen stalen deur voor in jouw interieur!? 

Taatsdeur brons

Bezoek onze showroom in Goirle

Onze bronzen deur staat altijd voor je open ;-). Benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw interieur en ben je op zoek naar persoonlijk advies? Maak dan een afspraak in onze showroom in Goirle. Liever op voorhand meer informatie? Neem dan contact op via WhatsApp, e-mail of telefoon.