fbpx

We kunnen er niet omheen: stalen deuren zijn onmisbaar geworden in het interieur. Ook in 2021 hebben we gemerkt dat stalen deuren nog steeds erg gewild zijn en de verwachting is dat dit in 2022 niet zal afnemen. De klassieke zwarte stalen deur is bij menig mens favoriet, maar er zijn ons ook andere trends opgevallen. Hierover vertellen we je graag meer in deze blog. 

LEES VERDER

Stalen deuren: ze zijn razend populair en niet meer weg te denken uit het interieur. Interieur goeroes zweren erbij, maar wat maakt de stalen deur nou zo geliefd? Dat vertellen wij je graag in deze blog.

LEES VERDER

Je wilt een stalen deur in je interieur, maar welk soort stalen deur is voor jou nou de beste match? Is dat een taatsdeur, schuifdeur of scharnierdeur? Om je te helpen bij je keuze hebben we alle voor- en nadelen voor je op een rijtje gezet. Als dat toch niet handig is? 😉

LEES VERDER

Voordat je een keuze kan maken in welke stalen deur voor jou de beste uitkomst is, is het belangrijk om te weten welke soorten stalen deuren er zijn. In deze blog vertellen we je daarom de belangrijkste verschillen tussen taatsdeuren, scharnierdeuren en schuifdeuren.

LEES VERDER

Je wilt graag een nieuwe tafel, maar waar moet je dan rekening mee houden qua afmetingen? Wij geven je graag wat handvaten om ervoor te zorgen dat jij straks precies weet wat de juiste specificaties zijn van een – voor jou – perfecte stalen tafel.

LEES VERDER