Naast onze specialisatie in het werken met staal, bieden wij meer dan dat. Zo kun je bij ons namelijk ook terecht voor het soort glas dat je in je deur wilt! In deze blog vertellen we je graag meer over de nieuwe trends van dit jaar: gekleurd glas en figuurglas. Benieuwd? Lees dan vooral verder!

LEES VERDER

Op onze website en socials krijg je al een mooi beeld van wat wij in ‘huys’ hebben, maar voortaan kun je onze producten ook in het echt bewonderen! Met trots presenteren wij: de nieuwe showroom van ’t Stalen Huys. Benieuwd naar meer over onze showroom en het maken van een afspraak? Lees dan snel verder in deze blog!

LEES VERDER

Je ziet ze steeds vaker: stalen deuren in bijzondere kleuren. Ook bij ‘t Stalen Huys krijgen we steeds meer aanvragen voor deuren met een dergelijke afwerking, maar ga je dan voor poedercoating of metaalcoating (VeroMetal)? Graag vertellen we je het verschil in deze blog.

LEES VERDER

Als je eenmaal hebt besloten dat je een stalen deur wil hebben, kan je dit natuurlijk niet zomaar uit je hoofd zetten ;-). Maar wat is nou echt belangrijk bij de aanschaf van een stalen deur? En wat vind jij zelf vooral belangrijk? In deze blog geven we je een aantal aandachtspunten mee om ervoor te zorgen dat jij straks de perfecte stalen deur in huis hebt.

LEES VERDER

We kunnen er niet omheen: stalen deuren zijn onmisbaar geworden in het interieur. De klassieke zwarte stalen deur is bij menig mens favoriet, maar er zijn ons ook andere trends opgevallen. Hierover vertellen we je graag meer in deze blog. 

LEES VERDER

Stalen deuren: ze zijn razend populair en niet meer weg te denken uit het interieur. Interieur goeroes zweren erbij, maar wat maakt de stalen deur nou zo geliefd? Dat vertellen wij je graag in deze blog.

LEES VERDER

Je wilt een stalen deur in je interieur, maar welk soort stalen deur is voor jou nou de beste match? Is dat een taatsdeur, schuifdeur of scharnierdeur? Om je te helpen bij je keuze hebben we alle voor- en nadelen voor je op een rijtje gezet. Als dat toch niet handig is? 😉

LEES VERDER

Vloeibare metalen zijn dé uitkomst als je je stalen interieurelementen een nieuwe uitstraling wilt geven! Maar wat is het dan precies en hoe gaat het in zijn werking? In deze blog vertellen we je alles over de unieke expertise van metaal spuiten.

LEES VERDER

Je wilt graag een nieuwe tafel, maar waar moet je dan rekening mee houden qua afmetingen? Wij geven je graag wat handvaten om ervoor te zorgen dat jij straks precies weet wat de juiste specificaties zijn van een – voor jou – perfecte stalen tafel.

LEES VERDER